RING OSS - 08-124 200 19

Installera laddstolpe Stockholm

RING OSS - 08-124 200 19

Om oss

Installera laddstolpe i stockholm och ladda din elbil.

Vi på Etb El & Larm AB tror på en säker framtid. Därför ligger vi i framkant när det gäller att installera laddstolpe i Stockholm och säkra hemmet från inbrott och brand. Vid bolagets start på 1930-talet låg fokus på att lägga högspänningsledningar för att kunna elektrifiera Stockholm och skärgården. Idag har vi utvecklat vår verksamhet och i nuläget har vi 20-talet anställda och erbjuder service-jobb inom el och larm samt installation av laddstolpar och laddboxar för framtidens elektrifierade fordonsflotta. Vi arbetar med så väl privatperson som företag och vi utför arbeten i Stockholm med omnejd. Vi är certiferad anläggarfirma för brandlar och inbrottslarm samt är med i Elektriska Installatörsorganisationen och Installatörsföretagen.

Går du i tankar om att installera laddstolpe i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig gå från ord till handling.

Vi är en certifierad anläggningsfirma för brandlarm.Vi är en certifierad anläggningsfirma för hemlarm.Vi kan installera laddstolpe i stockholm tryggt då vi är med i eio.Vi kan installera laddstolpe i stockholm tryggt då vi är med i installatörsföretagen.

Installera laddstolpe i Stockholm

Framtiden går på el. Därför hjälper vi dig som kund att installera laddstolpe i Stockholm. Vi är en av fyra Tesla-certifierade installatörer i Sverige och vi vet vad som krävs när det kommer till att installera laddstolpe för elfordon. Marknaden för laddstolpar är relativt ny och vi förstår att du som kund kan ha många frågor och funderingar kring att installera laddstolpe – kontakta oss så hjälper vi till att reda ut eventuella frågetecknen. Till ett bra pris och god service hjälper till i arbetet att installera laddstolpe i Stockholm. 

För oss är ett hållbart klimat av största vikt! Därför arbetar vi alltid efter en tydlig miljöpolicy där klimat och hållbarhet finns med i hela arbetsprocessen från kontor till installation. Därför källsorter vi restprodukter, planerar vårt arbete för att minimera materialspill, transporter och dylikt. Vi har även som utgångspunkt att inte använda material som stör naturens kretslopp utan använder material som främjar och förenklar framtida renoveringar. Vi samarbetar även med leverantörer, underleverantörer och projektörer som har ett långsiktigt miljötänk. Allt med klimatet och kundens bästa i fokus. Hör av dig så berättar vi mer och hjälper dig framåt i arbetet med att installera laddstolpe i Stockholm med omnejd. 

För ökad trygghet – vi hjälper dig hitta rätt hemlarm

Men vi kan mer än att installera laddstolpe i Stockholm. Vi är erbjuder även service-jobb inom el samt larm och säkerhet. Tillsammans med våra certifierade ingenjörer hjälper vi dig hitta rätt hemlarm för just din fastighet. Som oberoende installatör arbetar vi med de ledande leverantörerna inom säkerhet, brandlarm och larmcentraler. Något som innebär att du som kund kan ansluta dig till valfri leverantör som passar just dina förutsättningar när du väljer att samarbeta med oss

Vi innehar polisgodkännande för installation av larm samt är en certifierad anläggarfirma för brandlarm samt inbrottslarm i larmklass 2. Vår personal har dessutom alla nödvändiga behörigheter för att på rätt sätt kunna installera ett säkert och tryggt larm.

Vi erbjuder flertalet säkerhetstjänster i Stor-Stockholm:

  • Brandlarm
  • Inbrottslarm
  • Ombyggnader
  • Nyproduktion
  • Utrymningslarm
  • Passersystem
  • CCTV/Kamera-Övervakningssystem
  • El, Tele & Data-nätverk
  • Felsökningar m.m.
  • Serviceavtal

Alltid kostnadsfri offertförfrågan

Vi har tidigare utfört förtroendeuppdrag för Nordiska Kompaniet samt flertalet företag, hotellkedjor och fastighetsbolag. Men vi hjälper självklart även dig som privatperson att säkra upp ditt hem. Kontakta oss och få ett kostnadsfritt offerförslag idag! 

Vi kan installera laddstolpe i Stockholm av märket Bee.