RING OSS - 08-124 200 19

Installera laddstolpe Stockholm

RING OSS - 08-124 200 19

Hemlarm

Man installerar hemlarm.

Vårt uppdrag sträcker sig längre än att bara hjälpa dig installera laddstolpe i Stockholm. Vi kan även förse ditt hem med ett säkert hemlarm. Vårt största fokus inom larm och säkerhet ligger i att du som kund ska känna dig trygg i ditt hem. Därför erbjuder vi installation av hemlarm, även kallat inbrottslarm. Våra yrkesskickliga personal är certifierad och har alla nödvändiga behörigheter för att kunna utföra ett högklassigt jobb.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig installera laddstolpe i Stockholm samt hemlarm. 

Så hjälper vi dig att installera ett säkert hemlarm

Som oberoende installatör arbetar vi med de ledande leverantörerna inom säkerhet och brandlarm. Oavsett vilken leverantör ni väljer att ansluta er till så hjälper vi till att säkert installera larmet i ert hem. 

På vår meritlista kan man hitta utförda uppdrag på Nordiska Kompaniet samt flertalet företag, hotellkedjor och fastighetsbolag. Vi innehar dessutom polisgodkännande samt är certifierad anläggarfirma för brandlarm samt inbrottslarm i larmklass 2. 

3 anledningar att installera hemlarm

1. Skyddar dina värdesaker

Ett hemlarm kan vara brottsförebyggande i många led. Skylten på dörren som signalerar att ni har ett säkert hemlarm kan avskräcka vissa tjuvar som är på jakt efter ett enkelt byte. Men självklart finns det de tjuvar som inte låter sig stoppas och går vidare med sina brottsplaner. Med ett bra hemlarm får tjuven i alla fall inte arbeta ostört. Hemlarm är ett störningsmoment som kan stressa tjuven till att snabbare lämna bostaden utan viktiga värdesaker. Larmen gör även att både du såväl som din larmcentral snabbt får information om att något inte står rätt till i hemmet och kan således agera och påkalla polis som förhoppningsvis hinner fram innan tjuven lämnat platsen.      

2. Billigare hemförsäkring

De flesta försäkringsbolag erbjuder en rabatt på försäkringspremien om du har ett godkänt hemlarm som är kopplat till en larmcentral. Även om det inte är några större summor du kan dra av innebär det ändå att dina kostnader blir längre samtidigt som du känner dig trygg.

3. Minskar risken för inbrott

Bostadsområden med hög grannsamverkan och där majoriteten har bra lås och hemlarm är en svår arbetsplats för tjuvar. Risken för att åka fast är hög och många småtjuvar väljer därför bort dessa platser i förmån för "lättare byten". 

Vi erbjuder flertalet säkerhetstjänster i Stockholm

  • Brandlarm
  • Inbrottslarm
  • Ombyggnader
  • Nyproduktion
  • Utrymningslarm
  • Passersystem
  • CCTV/Kamera-Övervakningssystem
  • El, Tele & Data-nätverk
  • Felsökningar m.m.
  • Serviceavtal

Vi hjälper dig som installerar laddstolpe i Stockholm

Förutom att skydda ditt hem kan vi även hjälpa dig att du installera laddstolpe i Stockholm. Vår kunniga personal kan, förutom en väldigt massa om larm, även elektronik och installation av laddplatser. Vi arbetar med såväl privatpersoner som företag att installera laddstolpe i Stockholm. Kontakts oss så berättar vi mer om hur vi hjälper dig att installera laddstolpe i Stockholm.

Få ett kostnadsfritt offerförslag!

Vi förstår att det är många aspekter att tillgodo se innan man fattar beslut om att installera laddstolpe i Stockholm såväl som hemlarm. Därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerförslag samt finns tillgängliga för frågor och funderingar. Allt för att du ska kunna fatta ett tryggt och säkert beslut!